Prisliste

Priserne omkring en bisættelse eller en begravelse kan variere rigtig meget. Det kommer helt an på, hvilke omstændigheder der gør sig gældende i forbindelse med dødsfaldet. Derudover vil det jo også afspejle sig i det samlede beløb, hvilke ønsker afdøde selv eller familien har. Vi vil altid kunne give et prisoverslag over de udgifter, som vi bliver gjort bekendt med.

Nogle pårørende kan godt opleve det lidt overvældende med den mængde af spørgsmål, som vi stiller – både til samtalen, men også hvis de ringer og beder om en pris på en begravelse. Det gør vi ikke for at gøre det mere uoverskueligt – men vi gør det for at give pårørende et så godt overblik på det givne tidspunkt, som muligt. Hvis du forespørger på priser hos forskellige bedemænd, så husk at få priser på de samme ydelser, så du reelt kan lave en sammenligning og beslutte, hvem du ønsker, der skal være jeres familie behjælpelig.

I nogle tilfælde modtager vi provision fra leverandørerne – dette ændrer dog ikke den pris, som familien skal give for varen eller serviceydelsen.