Hvad vil du fortælle dine kære?

Veteranbreve

Hvis en af dine kære døde pludseligt, ville du så stå tilbage med en masse spørgsmål såsom: ”Gjorde jeg det godt nok, vidste han/hun, at jeg elskede dem, hvad kunne han/hun bedst lide mig for?” og så videre. Og tror du, dine kære ville stå med spørgsmål, hvis du pludselig døde?

Kristelig Dagblad bragte d. 23.04.22 et interview med tre veteraner, som har prøvet at sætte deres eventuelle sidste tanker til de pårørende på papir. Fælles for de tre er, at det var en svær proces, men det var også en god proces at skulle forholde sig så konkret til ens egen død.

De tre soldater skulle blandt andet forholde sig til deres egen begravelse, men det har du vel allerede gjort via ”Min sidste vilje”? Det, de tre soldater også forholdt sig til, var tankerne til familien og de nære pårørende. Hvordan deres familier skulle komme videre, vil jo altid være et åbent spørgsmål, også for dig, men hvad vil du ellers gerne fortælle dine nære?

Personligt vil jeg fortælle min familie, hvor meget jeg elsker dem, og jeg vil fortælle, hvilke gode minder, jeg skatter mest. Mine venner og gode naboer vil jeg dele sjove stunder og gode minder med, og i det hele taget vil jeg forsøge, så godt jeg kan, at lette sorgen lidt. Naturligvis vil der være sorg, men jeg tror, det kan være vigtigt at fortælle sine kære, hvor meget og hvad de betød i dit liv.

Hvad vil du gerne fortælle dine kære?

© Et fint farvel

Seneste indlæg

Juletraditioner

Kalenderlyset har holdt sit indtog på mange danske borde, men vidste du, at lyset fylder 80 år præcis i år? Og vidste du, at man

Begravelse i skoven

Skovbegravelser

Vil du gerne vælge trækroner som din endelige udsigt? Vil du have din urne sat ned i en skov? Over hele landet findes der nu

Børnetestamente

Børnetestamente

Har du børn under 18 år, og har du overvejet, hvad der sker med dem, hvis du falder bort ved for eksempel en trafikulykke? Som

Testamente

Testamente

Har du brug for at lave et testamente? Er det noget, du har tænkt over? Hvorfor mener mange, at det er vigtigt at have lavet

Del:

Brdr. Oest

Randers

Nanny S. Kristensen Eftf.

Grenaa

Bastrups Eftf.

Hadsund

Glerups Eftf.

Allingåbro

Søren Røndes Eftf.

Grenaa

Ebeltoft og Omegn

Ebeltoft