Hvad vil du fortælle dine kære?

Veteranbreve

Hvis en af dine kære døde pludseligt, ville du så stå tilbage med en masse spørgsmål såsom: ”Gjorde jeg det godt nok, vidste han/hun, at jeg elskede dem, hvad kunne han/hun bedst lide mig for?” og så videre. Og tror du, dine kære ville stå med spørgsmål, hvis du pludselig døde?

Kristelig Dagblad bragte d. 23.04.22 et interview med tre veteraner, som har prøvet at sætte deres eventuelle sidste tanker til de pårørende på papir. Fælles for de tre er, at det var en svær proces, men det var også en god proces at skulle forholde sig så konkret til ens egen død.

De tre soldater skulle blandt andet forholde sig til deres egen begravelse, men det har du vel allerede gjort via ”Min sidste vilje”? Det, de tre soldater også forholdt sig til, var tankerne til familien og de nære pårørende. Hvordan deres familier skulle komme videre, vil jo altid være et åbent spørgsmål, også for dig, men hvad vil du ellers gerne fortælle dine nære?

Personligt vil jeg fortælle min familie, hvor meget jeg elsker dem, og jeg vil fortælle, hvilke gode minder, jeg skatter mest. Mine venner og gode naboer vil jeg dele sjove stunder og gode minder med, og i det hele taget vil jeg forsøge, så godt jeg kan, at lette sorgen lidt. Naturligvis vil der være sorg, men jeg tror, det kan være vigtigt at fortælle sine kære, hvor meget og hvad de betød i dit liv.

Hvad vil du gerne fortælle dine kære?

© Et fint farvel

Seneste indlæg

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagt

I september 2017 trådte en ny lov i kraft; loven om en fremtidsfuldmagt. Denne lov er et tilbud til alle borgere i Danmark, men den

Din livshistorie

Din livshistorie

Har du tænkt på at skrive din livshistorie? Vil du gerne efterlade viden om dit liv til nogen? Men ved du ikke, hvor og hvordan

Sorg som glæde

Sorg som glæde

Sorg kan være smertefuld: smertefuld som i næsten uudholdelig. Når man lige har mistet et elsket menneske, kan sorgen være så rå, at man føler

Naturen omkring os

Naturen omkring os

Nu er det sensommer, og i år har vi rigtig mærket solen og varmen i løbet af sommeren – måske endda til tider lidt for

Del:

Brdr. Oest

Randers

Nanny S. Kristensen Eftf.

Grenaa

Bastrups Eftf.

Hadsund

Glerups Eftf.

Allingåbro

Søren Røndes Eftf.

Grenaa

Ebeltoft og Omegn

Ebeltoft