Din livshistorie

Din livshistorie

Har du tænkt på at skrive din livshistorie?

Vil du gerne efterlade viden om dit liv til nogen? Men ved du ikke, hvor og hvordan du skal begynde?

Kristelig Dagblad kan hjælpe dig. I øjeblikket ligger der en ”hjælp til læsere”, som gerne vil nedfælde noget om deres liv. Idéen er kort fortalt, at du ved hjælp af besvarelse af 27 spørgsmål kan efterlade en tekst/viden om dit liv, til hvem du end måtte vælge som modtager. Som Kristelig Dagblad også opfordrer til, er det en god idé at tænke på en bestemt person, mens du besvarer spørgsmålene.

Spørgsmålene er mangeartede lige fra dit fødenavn og dato til ”Hvad er din største fortrydelse?” hvis man tager sig god tid til at tænke og besvare spørgsmålene i mere end en sætning, kan det blive et flot dokument.

Ulempen er, at man skal besvare dem alle på én gang, man kan ikke gemme sin besvarelse og arbejde videre på den dagen efter, medmindre man vælger ”Gem” og dernæst ”Download” – så kan du gemme en version og have spørgsmålene at arbejde ud fra.

Undervejs er der også hjælp at hente, idet avisen stiller gode råd til rådighed ved hvert enkelt spørgsmål for eksempel at man måske kan gense éns barndomshjem og sætte skub i minder på denne måde. En anden stor fordel er, at dette tilbud ikke kun henvender sig til avisens abonnenter – det er for alle med interesse for at skrive.

Man ender med et flot dokument, fordi avisen sørger for at gøre det meget printvenligt som en PDF, og man kan jo tænke videre over spørgsmålene, hvis man ønsker det. Måske er dette en god måde at få gang i et skriv om dit liv?

Besøg siden her

© Et Fint Farvel

Seneste indlæg

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagt

I september 2017 trådte en ny lov i kraft; loven om en fremtidsfuldmagt. Denne lov er et tilbud til alle borgere i Danmark, men den

Sorg som glæde

Sorg som glæde

Sorg kan være smertefuld: smertefuld som i næsten uudholdelig. Når man lige har mistet et elsket menneske, kan sorgen være så rå, at man føler

Veteranbreve

Hvad vil du fortælle dine kære?

Hvis en af dine kære døde pludseligt, ville du så stå tilbage med en masse spørgsmål såsom: ”Gjorde jeg det godt nok, vidste han/hun, at

Naturen omkring os

Naturen omkring os

Nu er det sensommer, og i år har vi rigtig mærket solen og varmen i løbet af sommeren – måske endda til tider lidt for

Del:

Brdr. Oest

Randers

Nanny S. Kristensen Eftf.

Grenaa

Bastrups Eftf.

Hadsund

Glerups Eftf.

Allingåbro

Søren Røndes Eftf.

Grenaa

Ebeltoft og Omegn

Ebeltoft