Bedemand i Grenaa Søren Røndes Eftf. Begravelse

Et_Fint_Farvel_personale

Når du skal planlægge den bedste afsked

Det kan være en kaotisk tid, når man skal planlægge afskeden for en af sine kære. Vi vil gerne hjælpe jer med at få overblik. Der skal skabes et så stort mentalt overskud, at I kan få taget afsked, som I gerne vil.

Medlem af Danske Bedemænd

Som medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, er vi underlagt et sæt etiske og faglige regler, der sikrer en god kvalitet.

Vi kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt

Vi vil gerne hjælpe jer med at arrangere begravelsen for jeres kære. Hvis der opstår nogle spørgsmål til det, vi har skrevet eller til nogle helt andre emner, så er I velkommen til at ringe eller maile til os.

Mød vores medarbejdere

I vores forretninger er vi en gruppe af medarbejdere, som hver dag forsøger at gøre en forskel for de familier, der kontakter os. Vi er stolte af vores ansatte og vil gerne præsentere, hvem I vil møde, når I kontakter os. Vi arbejder på tværs af forretningerne, men er som hovedregel tilknyttet én af forretningerne.

Jan Nørager Sørensen - bedemand

Jan Nørager Sørensen

Exam. bedemand og indehaver

“Det vigtigste at have for øje er, at det er vores opgave at forsøge at gøre en positiv forskel i en meget vanskelig situation.”

Helga O. Simonsen - bedemand i Grenaa

Helga O. Simonsen

Exam. bedemand

“Det betyder meget for mig at vise omsorg for de mennesker, der kontakter os i en svær tid.

Vi vil gøre vores allerbedste i mødet med hver enkelt, da vi får vist en stor tillid.”

Mads Svith Bengtsen - bedemand i Grenaa

Mads Svith Bengtsen

Exam. bedemand

“Det er vigtigt for mig, at de familier vi møder føler sig trygge og kan stole på os.

Alle familier er forskellige og det gælder om, at møde dem med respekt.”

Hvad gør vi nu?

Hvad gør man, når man oplever at miste én af sine kære? Hvem skal du anmelde et dødsfald til? Hvad skal du forberede? Kan du søge begravelseshjælp? Hvad betyder de forskellige ord?

Tanker før døden

Hvordan forbereder man sig egentlig på, at man skal dø? Hvem kan jeg snakke med? Hvor vil jeg gerne dø, hvis jeg selv kan vælge? Hvor kan jeg blive begravet? Hvad er fordelene ved en Elysium begravelsesopsparing?

Min_sidste_vilje_Et_fint_farvel

Kister, urner og rustvogn

Hvid kiste uden dekoration

Vi har et udvalg af traditionelle hvide trækister. Det er også muligt at vælge andre typer kister i f.eks. fyrretræ, egetræ eller bare i en anden farve end hvid. Vores leverandør hedder Tommerup Kister og ligger i Glamsbjerg på Fyn. De kister vi bruger er dansk producerede kvalitetskister.

Hvid Konkylie lerurne - miljøurne

Vores urner er alle miljøurner, der er godkendt til at blive sat ned på danske kirkegårde. Vi har et bredt sortiment af forskellige farver og nogle urner med motiver på. Det er ligeledes muligt at købe urner, der er speciel velegnet til at sprede asken over hav.

Rustvogn_Et fint farvel

De fleste forbinder en rustvogn med, at den skal være sort. Valget af farven falder i god tråd med vores ønske om at være en moderne begravelsesforretning godt forankret i vores historie.

Din lokalebedemand i byen

Jan og Hanna Nørager Sørensen overtog den 1. november 2019 forretningen Bedemand Søren Rønde efter Tove og Søren Rønde Hansen.

Den oprindelige bedemandsforretning startede på Havnevej i Grenaa i 1913, under navnet ”Frederik Hansen & Co.” med arbejdsopgaver, der fordelte sig over møbelsnedkeri, ligkistesnedkeri og flytteforretning.

I 1934 blev Ejnar Schmidt eneindehaver af firmaet, der nu var flyttet til Kannikegade. I den forbindelse blev bedemandsforretningen en væsentlig del af virksomheden. I 1954 kom 2. generation af familien Schmidt til – nemlig Jørgen Schmidt.

Tove og Søren købte i 1992 bedemandsforretningen, og førte den videre i lejede lokaler ved Jørgen Schmidt, men der var meget trange forhold. I 1997 købte de derfor ejendommen på Markedsgade 49, som blev ombygget og indrettet til bedemandsforretning. Der vil altså fremover stadig blive drevet bedemandsforretning fra denne adresse.

Til dagligt vil I møde Jan, Helga og Mads i vores forretninger i Grenaa.

Hvordan kan vi hjælpe dig?