Bedemand i AllingåbroGlerups Eftf. Begravelse

Et_Fint_Farvel_personale

Når du skal planlægge den bedste afsked

Det kan være en kaotisk tid, når man skal planlægge afskeden for en af sine kære. Vi vil gerne hjælpe jer med at få overblik. Der skal skabes et så stort mentalt overskud, at I kan få taget afsked, som I gerne vil.

Medlem af Danske Bedemænd

Som medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, er vi underlagt et sæt etiske og faglige regler, der sikrer en god kvalitet.

Vi kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt

Vi vil gerne hjælpe jer med at arrangere begravelsen for jeres kære. Hvis der opstår nogle spørgsmål til det, vi har skrevet eller til nogle helt andre emner, så er I velkommen til at ringe eller maile til os.

Hvad gør vi nu?

Hvad gør man, når man oplever at miste én af sine kære? Hvem skal du anmelde et dødsfald til? Hvad skal du forberede? Kan du søge begravelseshjælp? Hvad betyder de forskellige ord?

Tanker før døden

Hvordan forbereder man sig egentlig på, at man skal dø? Hvem kan jeg snakke med? Hvor vil jeg gerne dø, hvis jeg selv kan vælge? Hvor kan jeg blive begravet? Hvad er fordelene ved en Elysium begravelsesopsparing?

Min_sidste_vilje_Et_fint_farvel

Kister, urner og rustvogn

Hvid kiste uden dekoration

Vi har et udvalg af traditionelle hvide trækister. Det er også muligt at vælge andre typer kister i f.eks. fyrretræ, egetræ eller bare i en anden farve end hvid. Vores leverandør hedder Tommerup Kister og ligger i Glamsbjerg på Fyn. De kister vi bruger er dansk producerede kvalitetskister.

Hvid Konkylie lerurne - miljøurne

Vores urner er alle miljøurner, der er godkendt til at blive sat ned på danske kirkegårde. Vi har et bredt sortiment af forskellige farver og nogle urner med motiver på. Det er ligeledes muligt at købe urner, der er speciel velegnet til at sprede asken over hav.

Rustvogn_Et fint farvel

De fleste forbinder en rustvogn med, at den skal være sort. Valget af farven falder i god tråd med vores ønske om at være en moderne begravelsesforretning godt forankret i vores historie.

Rougsø og Sønderhaldbegravelses­­forretning

Som mange andre bedemandsforretninger er Glerups Eftf. opstået i forbindelse med et snedkerværksted. Firmaet blev stiftet i 1946 af Niels Glerup, der i forvejen drev en møbelfabrik og en møbelforretning i Allingåbro. Kisterne blev dengang fremstillet ude på værkstedet.

I 1956 kom Niels’ søn Preben til som en del af firmaet, og i 1970 trådte Niels helt ud af Glerups Begravelsesforretning. Prebens søn, Poul Glerup, har været en del af forretningen siden han som dreng hjalp til, når der var brug for det.

I år 2000 overtog Poul og hans hustru således begravelsesforretningen. I den forbindelse lukkede man forretningen i Allingåbro og flyttede firmaet til Ørsted.

Det næste kapital i historien blev skrevet 1. januar 2018, hvor Jan og Hanna Nørager Sørensen overtog Glerups Begravelsesforretning og ændrede navnet til Glerups Eftf.

Jan og Hanna har valgt at flytte forretningen retur til Allingåbro. Det betyder, at pr. 1/6 2018 er forretningen igen at finde på Hovedgaden i Allingåbro. Ved tilfældigheder er det blevet i samme lokaler, som tidligere husede møbel- og begravelsesforretningen. På den måde kan man næste sige, at Glerups Eftf. er kommet hjem til udgangspunktet.

Vi er et hold af erfarne bedemænd, som vil gøre vores bedste for at hjælpe familierne i området.

Mød vores medarbejdere

I vores forretninger er vi en gruppe af medarbejdere, som hver dag forsøger at gøre en forskel for de familier, der kontakter os. Vi er stolte af vores ansatte og vil gerne præsentere, hvem I vil møde, når I kontakter os. Vi arbejder på tværs af forretningerne, men er som hovedregel tilknyttet én af forretningerne.

Jan Nørager Sørensen - bedemand

Jan Nørager Sørensen

Exam. bedemand og indehaver

“Det vigtigste at have for øje er, at det er vores opgave at forsøge at gøre en positiv forskel i en meget vanskelig situation.”

Hanna Nørager Sørensen - indehaver og bedemand i Randers, Allingåbro og Hadsund

Hanna Nørager Sørensen

Exam. bedemand og indehaver

“Det bedste er at gøre en forskel. På grund af min fars arbejde er jeg vokset op med den fornemmelse for, og forståelse af, at vores fornemste opgave er at stille os til rådighed for de pårørende. Familierne viser os en stor tillid, når de vælger, at vi skal hjælpe dem i en svær process, og denne tillid skal vi honorere med omsorg og respekt.”

Bent Møller Sørensen - bedemand i Randers, Allingåbro og Hadsund

Bent Møller Sørensen

Bedemand

Bedemand For Bent er respekten for fagets traditioner vigtig og dermed naturligvis også respekten for de pårørende og deres ønsker i forbindelse med “Den sidste rejse”

Lisbeth Troelsgaard Jensen - bedemand i Randers, Allingåbro og Hadsund

Lisbeth Troelsgaard Jensen

Exam. bedemand

“Man har jo kun ét forsøg til at gøre tingene på en ordentlig måde – og det ene forsøg skal være det optimale.”

Karsten Stie

Karsten Stie

Exam. bedemand

FotografenErPOEVej hvid baggrund

Alex Palmkvist

Bedemand

Hvordan kan vi hjælpe dig?