Bedemand i GrenaaNanny S. Kristensens Eftf.

Et_Fint_Farvel_personale

Når du skal planlægge den bedste afsked

Det kan være en kaotisk tid, når man skal planlægge afskeden for en af sine kære. Vi vil gerne hjælpe jer med at få overblik. Der skal skabes et så stort mentalt overskud, at I kan få taget afsked, som I gerne vil.

Medlem af Danske Bedemænd

Som medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, er vi underlagt et sæt etiske og faglige regler, der sikrer en god kvalitet.

Vi kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt

Vi vil gerne hjælpe jer med at arrangere begravelsen for jeres kære. Hvis der opstår nogle spørgsmål til det, vi har skrevet eller til nogle helt andre emner, så er I velkommen til at ringe eller maile til os.

Hvad gør vi nu?

Hvad gør man, når man oplever at miste én af sine kære? Hvem skal du anmelde et dødsfald til? Hvad skal du forberede? Kan du søge begravelseshjælp? Hvad betyder de forskellige ord?

Tanker før døden

Hvordan forbereder man sig egentlig på, at man skal dø? Hvem kan jeg snakke med? Hvor vil jeg gerne dø, hvis jeg selv kan vælge? Hvor kan jeg blive begravet? Hvad er fordelene ved en Elysium begravelsesopsparing?

Min_sidste_vilje_Et_fint_farvel

Kister, urner og rustvogn

Hvid kiste uden dekoration

Vi har et udvalg af traditionelle hvide trækister. Det er også muligt at vælge andre typer kister i f.eks. fyrretræ, egetræ eller bare i en anden farve end hvid. Vores leverandør hedder Tommerup Kister og ligger i Glamsbjerg på Fyn. De kister vi bruger er dansk producerede kvalitetskister.

Hvid Konkylie lerurne - miljøurne

Vores urner er alle miljøurner, der er godkendt til at blive sat ned på danske kirkegårde. Vi har et bredt sortiment af forskellige farver og nogle urner med motiver på. Det er ligeledes muligt at købe urner, der er speciel velegnet til at sprede asken over hav.

Rustvogn_Et fint farvel

De fleste forbinder en rustvogn med, at den skal være sort. Valget af farven falder i god tråd med vores ønske om at være en moderne begravelsesforretning godt forankret i vores historie.

DIN LOKALEbedemand i byen

Jan Nørager Sørensen overtog den 1. marts 2008 forretningen efter Nanny Kristensen. Jan har således fungeret som bedemand i Grenaa i snart 10 år. Forud for købet af forretningen i Grenaa lå 5 år som bedemand i Randers i sin fars forretning – Brdr. Oest.

Ved overtagelsen af Nanny S. Kristensens Eftf. i 2008 boede Jan med sin familie i Randers. I 2009 besluttede Jan og hans hustru Anja, at de ville rykke teltpælene op og flytte familien til Grenaa. De købte ejendommen på Århusvej 37, hvortil forretningen blev flyttet.

Sideløbende har Anja opbygget en blomsterbutik – Blomsterværkstedet i Grenaa – som ligger i forlængelse af begravelsesforretningen på Århusvej 37.

Den 1. oktober 2014 overtog Jan Brdr. Oest Begravelse i Randers og Bastrups Eftf. i Hadsund sammen med sin søster Hanna Nørager Sørensen.
Jan og Hanna driver i dag sammen, forretningerne Nanny S. Kristensens Eftf. i Grenaa, Bastrups Eftf. i Hadsund, Glerups Eftf. i Allingåbro og Brdr. Oest Begravelse i Randers.

Mød vores medarbejdere

I vores forretninger er vi en gruppe af medarbejdere, som hver dag forsøger at gøre en forskel for de familier, der kontakter os. Vi er stolte af vores ansatte og vil gerne præsentere, hvem I vil møde, når I kontakter os. Vi arbejder på tværs af forretningerne, men er som hovedregel tilknyttet én af forretningerne.

Jan Nørager Sørensen - bedemand

Jan Nørager Sørensen

Exam. bedemand og indehaver

“Det vigtigste at have for øje er, at det er vores opgave at forsøge at gøre en positiv forskel i en meget vanskelig situation.”

Helga O. Simonsen - bedemand i Grenaa

Helga O. Simonsen

Exam. bedemand

“Det betyder meget for mig at vise omsorg for de mennesker, der kontakter os i en svær tid.

Vi vil gøre vores allerbedste i mødet med hver enkelt, da vi får vist en stor tillid.”

Mads Svith Bengtsen - bedemand i Grenaa

Mads Svith Bengtsen

Exam. bedemand

“Det er vigtigt for mig, at de familier vi møder, føler sig trygge og kan stole på os.

Alle familier er forskellige og det gælder om, at møde dem med respekt.”

Hvordan kan vi hjælpe dig?